Softwareleverancier

Met API-koppelingen helpt u uw klanten

Voor een soepele werking van de Vertrouwensketen is het voor grotere logistieke partijen heel belangrijk om over de juiste API-koppelingen te beschikken. De informatie-uitwisseling met de vereiste Portbase-services gaat dan automatisch.

Zorgt u als softwareleverancier dat uw klanten zo snel mogelijk de vereiste API-koppelingen hebben? Op die manier kunnen uw klanten zonder handmatige acties eenvoudig en efficiënt deelnemen aan de Vertrouwensketen.

Beschikbare API koppelingen

API Cargo Controller

Verladers, expediteurs en logistieke dienstverleners ontvangen via de API Cargo Controller automatisch de vrijstelling van importcontainers en kunnen deze zo ook weer doorgeven aan de volgende schakel. Portbase heeft de bestaande API voor dit doel uitgebreid. Alle details over de API Cargo Controller leest u op de website van Portbase.

Softwareleveranciers let op! 
Veel verladers, expediteurs en logistieke dienstverleners gaan vanwege de Vertrouwensketen voor het eerst Portbase gebruiken. Dit biedt u nieuwe marktkansen. 

API Melding Container Achterland

Voor deelname in de Vertrouwensketen heeft Portbase voor achterlandvervoerders de bestaande API voor Melding Container Achterland uitgebreid. Deze API-uitbreiding maakt hergebruik van gegevens in de voormelding mogelijk. Ook kan de vervoerder via de API het recht voor het ophalen van een container (desgewenst) doorgeven aan een andere transporteur. Alle details leest u op de website van Portbase.

De voordelen op een rij

Voordelen voor de softwareleverancier

Scroll naar boven